Glazenwasserij

Wij komen graag uw ramen wassen! Maak nu een afspraak online!

Gevelreiniging en Glazenwasserij

Natuurlijk zijn vuile ruiten het meest irritant voor de mensen die binnen zitten. Maar eigenlijk is het schoonmaken van het raam slechts een klein deel van de totale glazenwasserij. Bij CASTER kijken we nog een stuk verder en zorgen we ervoor dat ook de gevel grondig wordt gereinigd. Daarbij reinigen we bijvoorbeeld ook de kozijnen en de dakgoten. Verder verwijderen we aanslag van de buitengevel met de hogedrukspuit en maken we gebruik van speciale middelen. Het is belangrijk om uw gevel regelmatig schoon te laten maken. Zo zijn kozijnen gevoelig voor vuil en gaan ze veel langer mee als ze af en toe grondig worden schoongemaakt. Uiteraard zorgen we ook voor een fantastisch uitzicht. Speciaal daarvoor gebruiken we osmosewater, dat geen strepen achterlaat.

Genieten van het uitzicht? De buitenkant van uw pand is net zo belangrijk als de binnenzijde. Laat de glazenwasserij en gevelreiniging daarom uitvoeren door een professional

Schone ramen op elke hoogte

Hoe hoger het raam zit, des te lastiger het natuurlijk wordt om hem schoon te maken. Bij CASTER zijn we voorzien van de middelen om vrijwel alle ruiten van kantoorgebouwen en huizen ook op grotere hoogte schoon te maken. Daarvoor gebruiken we ons eigen telescoop-wassysteem. Daarmee kunnen we ruiten reinigen tot een hoogte van 15 meter. Dat zijn ongeveer vier etages. Mocht dat niet voldoende zijn, dan hebben we goede contacten met leveranciers van hoogwerkers. Uiteindelijk zorgt CASTER altijd voor een passende en goedkope oplossing. Hoe hoog we ook moeten gaan!

Caster Facility service

Adres

Hendrikkenhofstraat 90
5916 RZ Venlo, Limburg

KvK: 58334971

Contact

T: 085 - 0709418
E: info@schoonmaakbedrijfcaster.nl

Altijd bereikbaar!