CASTER’s extra diensten

Net dat beetje extra wat wij u bieden. Maak nu een afspraak!

Net dat beetje extra wat wij aanbieden

Een schoonmaakbedrijf en glazenwasserij die meer doet dan schoonmaken en glazen wassen alleen. Dat is wat CASTER net wat anders maakt. We bieden namelijk ook een aantal extra diensten aan. Zo kunnen wij een huismeesterservice bieden, hebben wij een fantastische gastvrouw die u kan helpen bij vergaderingen of kleine evenementen, maken wij uw zonnepanelen schoon en kunnen wij bij bijzondere gelegenheden eenmalig uw huis een grote beurt geven.

Wij zijn ook te bereiken voor een tussenpersoon die kleine klusjes regelt en een gastvrouw om te helpen tijdens evenementen en vergaderingen. Natuurlijk zorgen wij ook dat alles schoon blijft!

Zonnepanelen reinigen

Bent u in het bezit van zonnepanelen en wilt u de grootste STER, de zon, weer optimaal laten schijnen op uw panelen? Laat CASTER schoonmaak & glazenwasserij uw zonnepanelen dan reinigen en haal zo meer rendement uit uw zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van zonnepanelen afneemt als gevolg van vervuiling. Vervuiling op uw zonnepanelen ontstaat uit bijvoorbeeld stof, bladeren, vogelpoep en fijnstof. Ook kalk uit regen, en zout van de wind slaan op uw zonnepanelen. Een regenbui alleen is niet voldoende om alle vervuiling weg te spoelen. Zelf schoonmaken met water en zeep kan tot schade leiden. Daarom komen wij graag uw zonnepanelen schoonmaken, door middel van osmosewater (gedestilleerd water, zonder kalk). Er blijft hierdoor niks achter op uw panelen en zo kunt u weer het maximale rendement behalen.

Huismeester service

Iedereen die een pand verhuurt kan eigenlijk niet zonder. Een huismeester is de ideale tussenpersoon die kleine klusjes op zich neemt. Bijvoorbeeld het repareren van die kapotte lamp of het bijhouden van de onderhoudscontracten. Kunt u al die kleine klusjes er niet langer meer bij hebben? Schakel dan nu de huismeesterservice in van CASTER!

Gastvrouw

Heeft u een evenement, grote vergadering of een presentatie op uw agenda staan? En kunt u nog wel een paar extra handen hulp gebruiken? Huur dan onze gastvrouw in! Ze helpt onder meer met het verwelkomen van de gasten, ze zorgt voor de koffie en thee en serveert eventueel ook het gebak, de broodjes of andere versnaperingen. Zoals u van CASTER mag verwachten zorgt ze er bovendien voor dat alle ruimtes, inclusief het sanitair, blinkend schoon blijft. Heeft u het echt druk? Dan kan ze eventueel ook de telefoon voor u opnemen of de receptie beheren.

Ontzorgen

Gaat u verhuizen, of juist uw huis in de verkoop zetten? In dat geval is het belangrijk om uw huis schoon netjes achter te laten. Of natuurlijk om uw huis pico bello in orde te laten zijn voor de foto’s. Op het moment dat u zich er zelf niet toe in staat voelt, is CASTER schoonmaak & glazenwasserij de ideale hulp om dit schoonmaakwerk uit handen te geven. Hetzelfde geldt voor zware emotionele situaties zoals een overlijden, waarbij u het zelf niet ziet zitten om een huis te reinigen. Hoe dan ook, wij helpen u waar we kunnen!

Caster Facility service

Adres

Hendrikkenhofstraat 90
5916 RZ Venlo, Limburg

KvK: 58334971

Contact

T: 085 - 0709418
E: info@schoonmaakbedrijfcaster.nl

Altijd bereikbaar!