Streeploze glasbewassing

Glazenwasser voor uw pand in Gelderland en Limburg

Wat ziet u als u naar buiten kijkt? Geniet u van het uitzicht, of kijkt u tegen stof en vuil op uw ramen aan? De buitenkant van uw pand is net zo belangrijk als de binnenzijde. Laat de glasbewassing en gevelreiniging daarom uitvoeren door onze professionele glazenwasser.

Gevelreiniging en glasbewassing

Goede reiniging van de buitenzijde van uw pand gaat om veel meer dan alleen het wassen van de ruiten. CASTER reinigt ook de kozijnen, de gevel en dakgoten. We gebruiken osmosewater, zodat we altijd een streeploos resultaat garanderen.

Groene aanslag op de gevel is natuurlijk niet mooi. Met speciale middelen en reiniging met de hogedrukspuit verwijderen we de aanslag van de buitengevel.

De glazenwassers van CASTER vertrekken niet voordat de buitengevel en ramen weer stralend schoon zijn. Wilt u ook de zekerheid van professionele glas- en gevelreiniging?

Schone ramen op elke hoogte

Geen hoogte is te hoog voor ons. Dankzij ons eigen telescoop-wassysteem met gebruik van osmosewater kunnen wij tot 15 meter hoogte (+/- 4 etages) komen. Ook hebben wij goede contacten met leveranciers van hoogwerkers, dus kunnen wij voor u altijd een hoge, maar goedkope, oplossing vinden.

Extra diensten van onze glazenwassers:

  • trespa reinigen
  • atriums wassen
  • zonnepanelen reinigen