Nét dat beetje extra van CASTER schoonmaak & glazenwasserij

Uw pand is schoon, maar de plintjes van de vloer liggen los. Of de vergadering in uw gereinigde kantoor verloopt chaotisch, omdat de telefoon niet opgenomen wordt. Schoonmaakbedrijf CASTER weet dat uw dienstverlening naar bezoekers en bewoners verdergaat dan alleen een hygiënische omgeving. Daarom bieden we een aantal extra services, zodat u onbezorgd gebruik kan maken van uw pand.

Huismeesterservice

Wanneer de bewoners, vve of beheerder van een pand zelf onvoldoende aandacht besteden aan de algemene ruimten van een gebouw, stapelen de kleine ongemakken zich al snel op. Niemand voelt zich echt verantwoordelijk voor de kapotte lamp en het bijhouden van onderhoudscontracten kost meer tijd dan vooraf is bedacht. Huur dan de huismeester van CASTER in. Stel samen met ons een schema op, waarin u bepaalt hoe vaak de huismeester langskomt en welke verantwoordelijkheden hij op zich neemt.

Zonnepanelen reinigen

Bent u in het bezit van zonnepanelen en wilt u de grootste STER, de zon, weer optimaal laten schijnen op uw panelenl? Laat CASTER uw zonnepanelen dan reinigen en haal hiermee meer rendement uit uw zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van zonnepanelen afneemt als gevolg van vervuiling. Vervuiling op uw zonnepanelen ontstaat uit bijvoorbeeld stof, bladeren, vogelpoep en fijnstof. Ook kalk, uit regen, en zout van de wind slaan op uw zonnepanelen. Een regenbui alleen is niet voldoende om alle vervuiling weg te spoelen. Zelf schoonmaken met water en zeep kan tot schade leiden. Daarom komen wij graag uw zonnepanelen schoonmaken, door middel van osmosewater (gedestilleerd water, zonder kalk) er blijft hierdoor niks achter op uw panelen en hiermee kunt u weer het maximale rendement halen.

Gastvrouw

Heeft u een evenement, grote vergadering, presentatie of andere vorm van een meeting op uw agenda staan? En kunt u nog wel een paar extra handen hulp gebruiken? Huur dan onze gastvrouw in! Wat u van haar kunt verwachten is onder andere:

- verwelkomen van uw gasten
- verzorgen van de koffie, thee en andere drankjes
- serveren van een stukje gebak, koekje, broodje, hapjes, of iets anders naar uw wens
- er voor zorgen dat de ruimtes (inclusief sanitair) netjes en schoon blijven
- indien gewenst beantwoorden we de telefoon en beheren de receptie

Ook andere wensen zijn bespreekbaar. Wilt u een professionele gastvrouw tijdens uw evenement?

zonnepanelen reinigen caster

Wij helpen u ontzorgen

Gaat u verhuizen en wilt u uw huis professioneel gereinigd achterlaten? Neem dan contact met ons op en wij komen uw huis schoonmaken. Hiermee kunt u onnodige kosten van de woningbouwvereniging voorkomen. Ook kunnen wij ons voorstellen dat u in verdrietige situaties geen puf er zelf voor heeft om een achtergelaten woning nog te reinigen, ook dan zijn wij u tot dienst. Of omdat u op leeftijd bent en er zelf geen kracht voor heeft, komen wij u helpen. Of omdat u uw huis representatief wilt hebben voor de verkoop.. Welke reden dan ook, wij ontzorgen u daar waar kan met de grondige schoonmaak.